Portföljuppdatering

Dags för en portföljuppdatering, och den här gången tar det emot att publicera det eftersom jag skäms lite över min fördelning. Jag bryter rejält mot mina egna regler med innehavet i Traveas och planen var att minska detta och öka riskspridningen under mars, men i verkligheten har jag gjort tvärtom! När kursen gick ner i Traveas så tyckte jag det var svårt att hålla sig borta från köpknappen, antingen kommer tiden utvisa att jag är ett geni eller att jag är dum i huvudet. Oavsett så ska det bli intressant att se :). Jag har tålamod och min tanke om att “satsa på få, väl valda, favoriter” väger tyngre än “aldrig mer än 30% i en aktie”.

Sedan sist har jag smalnat av min portfölj lite grann och bland annat kastat ut Bilia. Dessutom har jag börjat hålla en del likvider och frågan är om jag ska investera dessa i något intressant eller bara vänta på bättre tider!

Den uppdaterade portföljen hittar ni HÄR eller som vanligt i menyraden ovanför.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply