Sparpodden och räntefonder

I förrgår när jag låg och skulle somna så körde jag veckans avsnitt av sparpodden i hörlurarna. Podden flyter på i vanlig ordning och fram mot slutet så tar Gunther Mårder och Jan Dinkelspiel lite frågor som dom tagit emot på Twitter. Gunther Mårder öppnar med en fråga från ”Olle Qvarnström”. Där låg jag, öga mot öga med John Blund och blir helt plötsligt helt klarvaken och får ur mig: ”Men hallå! Det är ju för fan jag!”

För den som vill höra mitt namn tas i mun av Gunther Mårder så följer här ett utmärkt tillfälle i det tredje avsnittet av Nordnets satsning på #Sparpodden. Efter 25 minuter och 55 sekunder så sker det magiska!

För övrigt en ganska bra podcast om sparande på väldigt låg nivå, perfekt för nybörjare! Jag är inget jättefan av Jan Dinkelspiel som mest avbryter Gunther när han försöker förklara någonting, men alla måste ju ha en sidekick. Och utan Jan Dinkelspiel så kanske Gunther Mårder himself skulle se medioker ut, vem vet?

Se mitt inlägg om räntefonder:
https://www.snaljapen.se/2013/10/hur-kan-langa-rantefonder-ga-ner-nar.html

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply