FinWire + Olle = Sant

FinWire

Efter att ha samarbetat ihop en tid så har nu jag och FinWire kommit fram till att konkretisera våra diskussioner och slå våra påsar ihop. Vi har tillsammans sett stora möjligheter för nya tjänster på marknaden inom digital finansmedia som inte riktigt kunnat passa in under FinWires nyhetsbyrå-paraply. För att kunna hålla verksamheterna renodlade och fokuserade så har vi valt att starta ett nytt bolag som jag kommer att ta operativt ansvar för.

Tanken med vårat samarbete är att utveckla nya tjänster som är anpassade till sättet som investerare och småsparare vill konsumera information på. Vi anser oss kunna fylla ett gap som vi konstaterat existerar på marknaden. Redan innan bolagsregistreringen gick igenom så har vi haft många intressanta och givande diskussioner med framtida kunder.

Jag tror att vi kommer få se många liknande satsningar framöver och det kommer bli extremt viktigt att ha någonting unikt. Genom strategiska samarbeten med andra aktörer på marknaden tror vi oss hittat ett koncept som både är unikt och ligger helt rätt i tiden.

Mvh,
Olle Qvarnström
Vd FinWire Media & Services
olle.qvarnstrom@finwire.se

1 comment

Leave a Reply