Detta innehåller min portfölj!

Som jag lovat tidigare så har det blivit dags för en uppdatering kring vad som min portfölj innehåller just nu. Det var längesedan jag delade med mig av helheten utan har bara uppdaterat löpande på twitter. Därför tänkte jag förstås visa upp exakt vad min portfölj innehåller.

Anledningen till att det finns lite likviditet i portföljen är pga en nyinsättning jag precis gjort som jag inte hunnit fördela plus en pågående omfördelning som jag inte riktigt är klar med ännu.

De sista transaktionerna jag gjort i min portfölj är:

GWS Production

Eftersom utvecklingen gått så fantastiskt för både aktien och teckningsoptionen så hade bolagets totala del av portföljen blivit allt för stor. Därför har jag minskat och kan komma att minska ytterligare inom kort. Det är fortfarande ett av mina absolut hetaste case det närmsta året men ett bolag som inte ännu visat svarta siffror får inte ha så stor del av portföljen som bolaget har fått, därför balanserar jag nedåt.

Bahnhof

Bahnhof fortsätter leverera kvalitativ tillväxt som alltid och ingenting verkar ha förändrats. Jag passade på att öka på mitt innehav. Inte mer avancerat än så.

Hufvudstaden

Samma sak här. det var ett väldigt litet innehav som förtjänade mer plats i portföljen. När aktien hade dippat ner lite under “augustikrisen” så passade jag på att plocka in några fler aktier.

MINI S OMX AVA 30

Hör och häpna, jag har köpt en minishort. Detta betyder inte nödvändigtvis att jag tror att börsen ska gå ner utan är snarare ett litet experiment från min sida att försöka hedga portföljen. Detta får jag återkomma till i ett separat inlägg framöver!

portföljen

 

Mest sugen just nu är jag på att köpa ännu fler Zalaris, fler Kopparbergs och fler minishorts. Carnegie Corporate Bond Fund är på väg ut och någonting ska in, kanske fler Hufvudstaden?

Nu är det dags att koppla bort portföljen för ett tag. Ikväll gör jag och mina vänner vår första livespelning på över ett år och på måndag smäller vi igång för fullt med videoproduktion i Finwire Media. Det är nu det gäller!

Mvh,
Snåljåpen

6 comments

    1. Håller med fin portfölj 🙂 Morgondagens miljonär du borde fixa så man kan kommentera anonymt på din blogg! Mvh

Leave a Reply