Dags att börja spara till barnen?

spara till barn

Så här i juletider får jag många frågor från folk som vill börja spara ordentligt till sina barn. Det frågas om vilket konto man ska använda, vad man ska köpa och hur man ska tänka. Nu när Star Wars är på tapeten så är det många som tipsar om Disney-aktier vilket inte alls behöver vara någon dum idé.

På Avanza har det nu dykt upp någonting som heter Avanza-Akademin som jag varit med och bidragit till. Hela akademin är en serie utbildande texter om hur man kan tänka kring sitt sparande för att på ett bra sätt nå sina mål. En av mina favoritartiklar är just om hur man ska börja spara till sina barn. Nu har ni inte längre någon ursäkt, kör!

God jul!
Snåljåpen

 

1 comment

  1. Jag köper en Disney aktie varje månad till min son via Avanza där det bara är en dollar i courtage för min c-klass 🙂
    Plus köp i buntar av Hm då och då, sedan finns det lite i fonder också, Spiltan investment aktiefond samt Avanza Zero.
    Bör ju inte vara så dum idé, eller vad tror du? 🙂 //Sixten

Leave a Reply