Så investerar jag – ett porträtt

Idag publicerades en drygt timme lång intervju med mig i podden Marknaden. Att höra sig själv i ljud är alltid en jobbig upplevelse men trots detta så måste jag nog erkänna att intervjun är ganska rättvis. Åsikterna som kommer fram är mina och även om jag i efterhand kanske skulle valt annorlunda formuleringar i vissa fall (så är det ju alltid) så är jag nöjd över det jag fick fram.

Podden är ganska bred och sträcker sig från min bakgrund som gymnasieavhoppare, genom hur jag investerade mina allra första pengar, vad som är spännande med att driva en medaljfabrik, varför jag stoppat in en stor del av mitt kapital i Linas Matkasse, vad som är viktigt att tänka på när man investerar i småbolag och även hur det kommer sig att jag och Börspodden kan ha 100 % olika åsikt om ett case och båda kan ha rätt.

Har du en timme över så är det här en bra väg att lära känna mig lite bättre.

Leave a Reply