Vissa gör sig bäst i text

Idag var jag hos Nordnet och var med i Sparpodden tillsammans med Ara Mustafa och där blev jag påmind om att den här bloggen faktiskt existerar. Tyvärr får den här ventilationskanalen lite för lite kärlek just nu och det finns ingen riktigt bra förklaring till detta. Men inspiration och ventilationsbehov går i cykler, både upp och ned, där jag den sista tiden haft andra saker på hjärnan än att skriva av mig.

Nyligen så bokade jag en resa till Omaha nästa år och har efter detta tagit mig an att läsa om alla Warren Buffetts investeringar från start (japp, allihop!) fram till nästan idag. Jag hoppas kunna återkomma med ett separat inlägg om mina lärdomar inom kort.

Oavsett så finns intervjun från idag här:

Jag tycker formatet med “korta” intervjuer är svårt. Känslan är ofta att man blir stressad där man inte riktigt känner att man har chansen att prata färdigt om det man vill få sagt, utan istället knuffas man mellan olika ämnen utan att någonsin komma till det man känner är riktigt insiktsfullt.

Förhoppningsvis har betraktaren en annan uppfattning än vad jag har och möjligtvis kan samtalet med Ara bjuda till några reflektioner.

Mvh,
Snåljåpen

Leave a Reply